My week in pictures

Heey! Vandaag een blogpost over wat ik het afgelopen weekend en deze week (tot vandaag) heb gedaan. Vandaag postte ik op mijn Instagram (@amberkorf) deze foto van mijn 3 favoriete paletten op dit moment. Makeup Revolution Iconic 2, I Heart Makeup Chocolate en Urban Decay Naked 3. 


Met Makeup Revolution Iconic 3 heb ik trouwens ook deze look gecreƫerd voor mijn shoot met Shannon!


Deze prachtige bos bloemen kreeg ik op Valentijnsdag van m'n lieve vriend samen met een Douglas cadeaubon en een heerlijke doos chocola (altijd welkom natuurlijk) :)


Een foto van Shannon en ik toen we foto's aan het maken waren voor onze blogs! Dit is trouwens haar blog shanvc.blogspot.nl . Zeker het kijken waard! :)

Ik heb in elk geval een erg leuk & druk weekend gehad met veel gezelligheid! 

Geen opmerkingen