Nieuw in - Shoplog Amsterdam met MAC, LUSH, Urban Outfitters & Victoria's Secret.

Photo from amberkorf


Hey! long time no see...

Na een lange tijd eindelijk weer een blogpost en dit keer een kleine shoplog. Ik ben namelijk afgelopen zaterdag met mijn vriend en familie naar Amsterdam geweest waar ik wat leuke dingetjes heb geshopt. Hierboven zijn een paar dingetjes te zien:
Ik kocht 2 toners van Lush genaamd Breath of fresh air & Eau roma water.Ook kocht ik nog bij de Lush een lichaamspoeder die voor een glow zorgt genaamd First Snow. Deze zat in de kerstcollectie dus zal nu helaas niet meer verkrijgbaar zijn. Bij MAC kocht ik de MAC fix+ spray, de Studio Sculpt SPF 15 foundation en een large palette die je zelf kan vullen. Verder kocht ik nog bij de Urban Outfitters het boek 14.000 things to be happy about en bij de Victoria's Secret een douche set.

Ik ben vooral erg benieuwd naar toners van Lush en de mac foundation omdat ik deze drie dingen speciaal voor m'n droge huid heb gekocht. 

Als er iemand is die ervaring met deze producten heeft Let Me Know!

2 opmerkingen

  1. Leuke shoplog zeg! Ik ben ook wel benieuwt naar de mac foundation :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De toners van Lush heb ik beide ook. Ik ben er eigenlijk best bij mee en gebruik er elke dag wel eentje! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen