Little room update

Zoals velen van mij weten kan ik mijn kamer niet 1 week hetzelfde houden en zal er altijd wel weer iets moeten veranderen. Ik ben nooit tevreden en ik kom elke keer weer met andere ideeën. Daarom laat ik jullie vandaag weer zien wat er is verandert qua kleine details. Ik ben namelijk nog niet helemaal klaar met de grotere dingen zoals kasten, kledingrekken etc. Maar wat ik vandaag wel kan laten zien is wat ik op mijn plank heb neergezet en wat er in mijn vensterbank staat. 

Allereerst de plank boven één van mijn kledingrekken, ik had hier eerst dozen en schoenen opstaan maar ik vond dat toch net iets te druk. In plaats daarvan heb ik er een Dior tas neergezet, één paar schoenen en een grote tas. Op deze manier is de ruimte mooi gevuld maar niet te druk. 

In mijn vensterbank heb ik 3 bakjes met sieraden staan, deze zijn niet op de foto te zien. Ook staat mijn nieuwe paar Nike roshe run er. Verder heb ik nog een dienblad staan met daarop mijn Noosa Amsterdam armband, een doosje van één van mijn horloges, een doosje met daarin mijn meest waardevolle ketting en het doosje van de ring die ik van mijn vriend heb gekregen. Ook staan er nog 2 nep cactussen op die van de Action komen. Naast dat dienblad staan nog een klein dienblad met daarop een kaars en 2 kleine nep plantjes. 

Dit was het alweer qua kleine details. Ik hoop dat jullie dit leuk vonden en als jullie zoiets als dit vaker willen zien laat het maar weten!

Geen opmerkingen