The Perfect Wardrobe


De laatste tijd probeer ik minder geld uit te geven en slimmer te kopen maar dat is toch wat lastiger als ik had gedacht. De reden hiervan is dat mijn kamer vol hangt met kleding en doordat ik eigenlijk veel te veel kleding heb kan ik nooit kiezen wat ik aan moet doen, daardoor pak ik weer een simpel shirt waarvan ik weet dat daar niks fout aan kan zijn.

 Ik heb in mijn kamer 4 kledingrekken, 2 kasten, 4 ladebakken en nog 3 zakken vol met kleding! Ik ben gewoon echt verslaafd aan winkelen en dan vooral aan de H&M. Ze hebben altijd sale waardoor je leuke items voor bijna geen geld kan scoren. Ik heb één keer (deze fout maak ik nooit meer) 12 keer achter elkaar wat besteld bij de H&M, dit alles op 1 dag. Volgens mij is het dus wel duidelijk dat ik echt een probleem heb. Maar goed de laatste paar maanden gaat het me allemaal een stuk beter af. Het is nu zelfs al weer zo erg dat ik moeite heb met geld uitgeven! Ik kwam iets tegen waardoor ik minder geld in één keer zal uitgeven maar toch een geweldige kast vol kleren zal hebben. Het heet 'The Perfect Wardrobe' en wat je eigenlijk moet doen is eerst zorgen dat je alles wat voor jou 'basic' is in huis hebt. Voor ieder persoon is dat anders. Het moet makkelijk te combineren zijn en van goede kwaliteit zijn zodat je niet naar een paar keer dragen alweer een nieuw shirt of iets dergelijks moet kopen.

Een paar basics die ik nog moet hebben zijn:
Zwart shirt (zonder mauwen)
Zwarte imitatie leren broek
Little black dress
High waisted skinny jeans
Zwarte pumps

Op het moment dat je al je basics in huis hebt kun je aan de slag met je 'Key Pieces'. Items waar jij helemaal blij van wordt, waar van jij zegt die MOET je gewoon in je kast hebben. Per seizoen mag je dan een aantal 'Key Pieces' kopen. Je kan dan zelf een regel stellen bijvoorbeeld dat je 6 items koopt per seizoen. Op die manier heb je mooie items in je kast maar koop je toch verstandig. 

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en natuurlijk dat het mij helpt om minder te kopen haha!


1 opmerking