John Green boeken


Ik heb een tijd terug deze boeken besteld en ik dacht dat het wel zou zijn als ik er een artikel over zou schrijven. Het zijn drie boeken van John Green genaamd An abundance of Katherines, Looking for Alaska en natuurlijk de grootte bekende The fault in our stars. 

An abundance of Katherines gaat over Colin Singleton, hij valt op een type meisje genaamd Katherine. En als het op Katherine aankomt word hij altijd gedumpt, 19 keer precies. Verder gaat het boek over de zoektocht naar zichzelf.

Looking for Alaska gaat over Miles Halter, hij heeft op school weinig vrienden totdat hij naar een kostschool gaat waar hij echte vrienden krijgt. Samen met zijn vrienden haalt hij grappen uit met andere studenten. Dan ontmoet hij Alaska waar hij al snel verliefd op wordt. Alaska trekt Miles mee in haar leven en steelt zijn hart. Voor Miles zal niks meer hetzelfde zijn.

The fault in our stars gaat over Hazel. Hazel heeft kanker en kan door een nieuw medicijn voor een onbekende langere tijd leven. Augustus is zijn been kwijt geraakt maar daardoor gelukkig ook zijn kanker. Ze voelen zich aangetrokken door elkaar maar Hazel negeert het. Uiteindelijk deelt Hazel haar favoriete boek met Augustus, het boek gaat over de zieke Anna wiens verhaal midden in de zin eindigt. Samen met Augustus gaat ze opzoek naar de schrijven van het boek in Amsterdam om er achter te komen wat er met de personages is gebeurt aan het eind van het boek. 

Ik kan deze boeken zeker aanraden! Ik vind persoonlijk alle boeken van John Green geweldig om te lezen maar mijn echte favoriet is Let is snow.


Geen opmerkingen