French Wardrobe SystemWat houdt het in? Eigenlijk is het vrij simpel. Het French Wardrobe System gaat om goede basics. Deze basics moeten van goede kwaliteit zijn omdat ze een lange tijd in je kast zullen blijven liggen. Naast de basics mag je vijf items kopen dat seizoen. Door jezelf te beperken tot 5 items per seizoen, denk je goed na voordat je iets nieuws koopt. Schoenen en jassen tellen bij mij niet mee. (Ik begin in oktober met het systeem dus ik heb tot dan om mijn lijstje compleet af te vinken)Dit is mijn lijst met basics:

 • Zwarte jeans
 • Blauwe jeans
 • Boyfriend jeans
 • Witte blouse
 • Zwarte blouse
 • Denim blouse
 • Basic T-shirtjes in zwart, grijs en wit.
 • Zwart leren jasje
 • Jeans shortje
 • LBD
 • Zwarte blazer
 • Witte blazer
 • Zwarte kokerrok
 • Tijdloze zonnebril
 • Zwarte pumps
 • Zwarte laarzen
 • Zwarte handtas
 • Zwarte clutchGeen opmerkingen