The Furry friend tag

Heey heey! Vandaag ga ik eens iets anders dan normaal doen. Namelijk een tag! Ik heb dit nog niet eerder gedaan maar ik kwam de Furry Friend tag tegen en die sprak me wel aan omdat ik helemaal verliefd op mijn kat Bailey ben.

Wat is de naam van je huisdier?
Mijn kat heet Bailey.

Wat voor soort dier is het en welk ras?
Ze is een huiskat.

Hoelang heb je je huisdier al?
Ik heb haar nu sinds juni 2014.

Hoe kom je aan je huisdier?
Ik heb jaren lang gezeurd bij mijn ouders omdat ik zo graag een kat wou. Ik vond het oneerlijk dat hun wel dieren hadden en ik dat niet mocht. Mijn vader had kippen (die zijn nu al een tijdje weg). Verder heeft hij nog een ontelbare hoeveelheid vogels en vissen. Mijn moeder had een hamster die ik hagelslag heb genoemd haha (hij is helaas een tijdje terug overleden).Uiteindelijk werd ik vaak ziek door privé redenen en daarom was ik ook altijd alleen thuis. Toen dat allemaal gebeurde kregen mijn ouders denk ik een beetje medelijden met me en daarom kreeg ik toen mijn super lieve kat Bailey.


Hoe oud is je huisdier?
Bailey is geboren op 21 maart 2014, ze zal over ongeveer een weekje 1 jaar worden!

Wat is er zo grappig aan de persoonlijkheid van je huisdier?
Mijn kat is een heel apart geval. Ze loopt altijd alsof ze over een catwalk heen loopt & als je haar dan raar aankijkt dan gaat ze je heel lang met een geshockeerd gezicht aankijken. Ze houdt er ook van als je haar uitdaagt door bijvoorbeeld achter haar aan te renen, eerst verstopt ze zich en daarna komt ze achter je aan rennen en klemt ze zich met haar lichaam om je voet. Verder vindt ze de koelkast ook helemaal geweldig ze wacht altijd totdat er een ijsklontje uitkomt. Ze kan wel uren staan wachten voor de koelkast haha.


Hoe belangrijk is de band die je hebt met je huisdier?
Bailey is voor mij heel belangrijk. Zij maakt mij altijd blij en anderen ook. Er stoppen vaak mensen voor ons huis om even te kijken naar Bailey. Ze wilt vaak de aandacht trekken en maakt voorbij lopende kinderen altijd aan het lachen met haar gekke gedrag.

Wat zijn je favoriete herinneringen die je hebt gehad met je huisdier?
Mijn favoriete moment was toen ze hier voor het eerst kwam. Ze was nog zo klein, schattig en kwetsbaar. Ik wou haar geen minuut alleen laten omdat ik bang was dat er iets zou gebeuren.


Welke koosnaampjes geef jij aan je huisdier? 
Eigenlijk noem ik haar altijd Bailey maar heel af en toe kan ik nog wel eens 'meisje' zeggen.

XXX Amber

1 opmerking

  1. Hoi Amber, ik heb ook een poes, die Bailey heet. Ze is nu 3. Ik ben ook heel blij met haar, ik heb haar sinds een jaar. Het is een Europese korthaar met groene ogen. Als ik thuis kom, dan wacht ze me op en loopt me achterna. Dan weer doet ze gek en springt tegen de muur. Ze is ook dol op eten, springt op het aanrecht om te kijken of daar nog een kruimeltje ligt.

    BeantwoordenVerwijderen